Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz fifty yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri Web olarak görebilmek diğer yapılarda bu Web olarak görülememektedir.

Very small houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik evlere olan ilginin bir diğer prefabrik ev nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çok daha hızlı prefabrik ev modelleri inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman planına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Yenilikçi modellerde odalarda bile salon genişlik ve ferahlığını hemen fark edeceksiniz. Zorunlu kolon ve kirişlerin mekanı daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle geride kalacak.

İsraf edilmeden prefabrik ev fiyatları tüm malzemeleriyle bant sisteminde üretim ve firma uzmanlarınca kurulum prefabrik ev fiyatlarına avantaj olarak yansır.

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin prefabrik ev fiyatları sağladığı yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara prefabrik ev fiyatları göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page